Usluge

SLika 13
Slika 14

Usluga pranja podnih površina

Usluga pranja podnih površina podrazumeva kompletnu uslugu sa našim mašinama, hemijskim sredstvima, ljudima. Radimo pranje svih podloga na podovima: itisona i svih vrsta tvrdih podova ( fero-beton, mermer, teraco, pločice...).

Usluga servisa

Usluga servisa podrazumeva da se na vašem uređaju izvrši konstatacija kvara i nakon toga proceni vrednost popravke. Ukoliko ste saglasni sa tim, naš tim će izvršiti istu u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Usluga iznajmljivanja mašina

Usluga iznajmljivanja mašina se vrši kod nas. Postoji mogućnost da mi izvršimo dostvu mašinaukoliko se tako dogovorimo. Iznajmljivanje može biti na dan, više dana, nedelju, mesec dana, tj. onoliko koliko je uređaj Vama potreban. Mašine se iznajmljuju sa kompletnom opremom. Hemijska sredstva birate sami. Možete ih nabaviti gde Vama odgovara. Samo je neophodno da budu odgovarajuća za korišćenje za datu mašinu.

CFC

Iznajmljivanje uređaja za izvlačenje vlage

Posedujemo više tipova i marki uređaja za izvlačenje vlage. Ukoliko imate problem sa vlagom u zidnim ili pak podnim površinama, najbolji način za eliminisanje vode iz tih podloga je korišćenje posebnih uređaja za isušivanje vlage.
Vreme sušenja zavisi od više faktora.Pre svega od zapremine prostora koji je potrebno isušiti, zatim vlažnosti vazduha u prostoru, ali i samoj podlozi ( zidu, podu ), koja se može izmeriti vlagomerom, ali i temperature prostorije. Idealna temperatura prostora pri isušivanju je preko 7 stepeni Celzijusa, ali i sami uređaji ne mogu efikasno raditi ukoliko je temperatura niža.

Postoje dve vrste uređaja:

Prvi tip

Ovaj tip isušivača vlage poseduje u sebi element, koji automatski isključuje uređaj, kada se posuda na istom napuni vodom.Ponovno pokretanje uređaja možete izvršiti vrlo jednostavno, nakon što ispraznite posudu u kojoj se skuplja voda izvučena iz prostora.

Drugi tip

Ovi modeli poseduju pumpu, koja izbacuje skupljenu vodu, putem creva u slivnik, odnosno na mesto gde Vam je pogodno da se skupljena voda odloži.

image

cfc-baner